Oefengroepen – Bewust Beter Bewegen - Algemene Trainingsgroepen

Algemene Oefengroepen - Lees meer

Er wordt gedurende de training rekening gehouden met de individuele achtergrond en eventuele bijkomende lichamelijke problematiek, waarbij de zwakke schakels in het lichaam worden aangepakt en versterkt.

Deze opbouw vindt plaats via enerzijds grond- en bewustwordingsoefeningen alsmede via gerichte fitness (kracht en cardio).

Naast kracht- en coördinatietraining wordt "waarnemen en voelen" (propriocepsis) geleerd om de eigen grenzen te herkennen en op te zoeken.

Kosten

Om u doelgericht en veilig te laten trainen en uw startconditie te bepalen, is een intake noodzakelijk. De kosten hiervoor bedragen eenmalig € 15,-. De prijs per training is € 7,50. Dit wordt niet betaald door uw ziektekostenverzekeraar. U heeft geen verwijzing van uw huisarts / specialist nodig.

Ziekte / verlet / vakantie

Om met een kleine groep kostendekkend te kunnen werken, kunt u zich 6 maal per jaar zonder kosten afmelden. Wanneer u vaker dan 4 maal per jaar afwezig bent, wordt dit aan u doorberekend.

Benodigdheden

Voor deze training heeft u een handdoek, sportkleding en binnensportschoenen nodig.

Stoppen met de training

Wanneer u wilt stoppen met uw deelname aan de trainingsgroep, dient u één maand voor het eind van de maand dit aan uw trainer mede te delen.

Risico

Met een optimale begeleiding proberen wij het risico op blessures zoveel mogelijk te beperken. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor ontstane schade, letsel, ongeval tijdens deze groepstrainingen.

dit staat voor:

diagnostiek
informatie
therapie

Openingstijden:
Maandag 7.30 - 19.30
Dinsdag 8.00 - 19.00
Woensdag 7.30 - 19.00
Donderdag 8.00 - 19.00
Vrijdag 7.30 - 19.00

Logo Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie
Logo Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie
Logo Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie volgens de Psychosomatiek
Logo ParkinsonNet
Logo Nederlands Register voor Osteopathie